Irena Dimke Møller

Ansvarlig og Kreativ skolelærer

en ørn til grafisk opsætning af både print og web

Photoshop


Da jeg på semenariet, i billedkunst, blev præsenteret for mulighederne i billedbehandling, blev jeg interesseret. 

Jeg startede med at bruge Paint Shop Pro. Senere er jeg gået over til Photoshop. Jeg har været på kursus i 2012 og bruger programmet ofte.

Jeg bruger det både til at redigere de fotos, jeg tager, sammensætning af flere billeder samt til speciele effekter som fx. billedet herover.

Indesign


Jeg har været på kursus i Indesign i 2014 i forbindelse med min ansættelse på Reklamika. Efterfølgene har jeg, mens jeg var ansat, brugt programmet til at opsætte menukort og vinediketter.

I min stilling på Bonnet Friskole har jeg brugt Indesign til at lave foldere og reklameopslag for skolen. Jeg har også samlet skolens elevblad heri.

Privat bruger jeg også programmet til mange af de opgaver jeg ellers ville have løst med puplisher. Fx. indbydelser, lejlighedssange og kort.

Illustrator


Ilustrator er et program, jeg stiftede bekendskab med på et kursus i 2012.

Jeg bruger det til at designe knapper til web, samt til rentegning af logoer. 

Ilustrator er et program, jeg bruger indimellem. Jeg har bl.a. rentegnet Bonnet Friskoles logo og lavet en header til deres brevpapir.

Web design

Til webdesign bruger jeg Artisteer. Jeg synes programmet er nemt og giver et professionelt udseende. Alt på en webside kan tilpasses helt efter kundens ønske. Det færdige design kan enten bruges direkte via ftp upload, eller det kan konvateres til en wordpress skabelon, som kan vedligeholdes af flere.

Jeg har bl.a. lavet design til www.dchlemvig.dk i samarbejde med resten af webudvalget. Dette kører nu med nye krafter som et wordpress websted.

Jeg har redesignet www.frupedersenshave.dk ud fra hendes gamle side. Den har nu et responsiv design, der fungerer på både telefoner, tables og pc'er.

Mens jeg var lærer på Bonnet Friskole lavede jeg også deres nye webside, således at den både har en pænt design, en logisk og overskuelig struktur. nem at tilgå fra både pc og tlf med et responsivt design.

Jeg har lavet flere sider til mig selv. Bl.a den i kigger på nu. Derudover del undersider om det der nu interesserer mig.

Jeg har også lavet denne webside, som jeg har taget skeendump af. Jeg havde en aftenskolehold i stenalderkost og kunne slet ikke lade være med at lave en side med information, samt aftenens opskrifter.